Tester
 

Tack vare våra samarbeten med Nordic Laboratories, Precision Analytical, EU Biotek och Nutritech kan vi utföra funktionsmedicinska tester av såväl hormoner, sköldkörtel, mage/tarmhälsa, näringsstatus och mycket mycket annat.

Vi samarbetar även med svenska gynekologer, barnmorskor, endokrinologer, psykologer och allmänläkare. Vid behov kan vi referera till dem för att göra undersökningar och vanliga labb-tester. Vi har även nära kontakt med kbt-terapeuter, mediyoga instruktörer och doulor. Vårt nätverk av internationella naturläkare, läkare och sjukgymnaster är också en viktig resurs.


Nordic Laboratories

Nordic Laboratories är en av de största europeiska distributörerna av funktionsmedicinska tester. Genom sitt samarbete med de främsta laboratorierna i världen kan de snabbt och effektivt hjälpa oss att se till att du får svar på dina frågor kring din hälsa. 


Födoämnesintoleranser

Genom ett stick i fingret testas ditt blod mot 96 olika födoämnen. Du får ett provsvar som visar om det är en viss typ av mat din kropp skapar antikroppar mot. Antikroppar i blodet visar på låggradig systemisk inflammation som ofta kan vara orsaken till symptom som ledvärk, hudåkommor, depression, ångest, trötthet och mag/tarmproblem med flera.
 

Blodprov

Vi arbetar med Werlabs och Blodkollen när vi behöver ta tester i blod. Det kan vara för att primär vitamin, mineral eller hormonstatus.
 


Dutchtest

Ett DUTCH-test är ett omfattande hormontest som förutom könshormonerna; östrogen, progesetron och testosteron, även mäter stresshormoner och ger en indikation på hur det står till med sköldkörteln. 


Hårmineralanalys

Vårt hår innehåller alla mineraler och spårämnen som finns i kroppen. Här ser man kroppens näringsstatus och vilka brister och överskott som finns där. En hårmineralanalys ger också information om du har för mycket giftiga ämnen i kroppen som tex arsenik, kvicksilver eller kadmium.